Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Γιαννακόπουλος για Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ: "Έχει κατατεθεί πρόταση στην Κυβέρνηση" …

Για πρώτη φορά από την στιγμή που προέκυψαν οι πληροφορίες για εμπλοκή του στο κομμάτι της εκμετάλλευσης του ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος 

 
τοποθετήθηκε με γραπτή δήλωση. Ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods επιβεβαίωσε όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά με την εύρεση συμπαικτών από το εξωτερικό για την εκμετάλλευση και διαχείριση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, με φόντο τη δημιουργία ενός μεγάλου "σπιτιού" για το "τριφύλλι".

Όπως αναφέρει, η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, βρήκε ανταπόκριση στο εξωτερικό. Η πρόταση που έχει εκπονήσει, κατατέθηκε στην Κυβέρνηση στις αρχές του 2018, αναμένοντας πλέον την ανταπόκρισή της σε ό,τι έχει παρουσιαστεί/προταθεί … (sport24.gr, 09 Μαρ. 2018 16:04).

Θα λέγαμε «Θαυμάσια νέα» και ευελπιστούμε ότι θα βρουν το δρόμο προς την υλοποίηση.

Κυρίως γιατί θα αξιοποιηθεί μια ολυμπιακή εγκατάσταση που στοίχισε πολλά εκατομμύρια Ευρώ και έχει εγκαταλειφθεί και ρημάζει, όπως αρμόζει σε δημόσια κτήρια που η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση δε σέβεται, κλέβει, διαπλέκεται και πριμοδοτεί κάθε καρυδιάς καρύδι εις βάρος του ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών, της λογικής, της χρηστής διοίκησης και ασυδοσίας και περιφρόνησης εις βάρος των νόμων.

Ελπίζουμε ότι όλα θα γίνουν όπως αρμόζει σε σύγχρονη κοινωνία και συγχρόνους ανθρώπους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: