Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Προσωπικότητες και η πρόταση του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών …

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017, συναντήσαμε κατόπιν αιτήματός μας την Αντιδήμαρχο, Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, κα Αμαλία Ζέπου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των προτάσεών μας για τη διαμόρφωση του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή σε Σύγχρονο Ασκληπιακό Πάρκο, το Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών.

Η συνάντηση ήταν στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας με σημαντικές προσωπικότητες των Αθηνών, προκειμένου να σταθμίσουμε την αξία των προτάσεων μας, να διαπιστώσουμε τις αντιδράσεις (θετικές ή αρνητικές), να διδαχθούμε από τον τρόπο σκέψεώς των και να διαπιστώσουμε αν μπορεί να δημιουργηθεί θετικό περιβάλλον υπέρ των ιδεών μας. Η προσπάθειά μας έχει αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά με πενιχρά αποτελέσματα.

Η κα Ζέπου ήταν ευγενής, μας άκουσε, αλλά μας είπε ότι δεν εμπίπτει το θέμα στις αρμοδιότητές της. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη ΓΓ του Δήμου και ήταν παρόντες 4 συνεργάτες της. 

Τονίσαμε ότι η υιοθέτηση της προτάσεως από τον Δήμο Αθηναίων μπορεί να προβάλλει την Αθήνα ως πρωτοπόρο σε διεθνές επίπεδο, με την ενεργό και αποτελεσματική υποστήριξη των πανανθρώπινων αξιών των Ασκληπιείων, σε σύγχρονη και καινοτόμο μορφή.

Ας ελπίσουμε ότι η συνομιλία μας αν και δεν είχε άμεσοι αποτέλεσμα , θα ενεργοποιήσει σκέψεις και διαθέσεις υπέρ της προτάσεώς μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: