Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Στρατηγικά παίγνια για αφελείς και εύπιστους …

Αποχωρεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟ ο Αλαφούζος
Action 24 Πέμπτη, Απρ 20 2017
http://www.action24.gr/sports/item/66509-αποχωρεί-από-την-προεδρία-της-παε-παο-ο-αλαφούζος



Έλα, εντάξει όλα ... Action 24 20 Απριλίου 2017

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από αύριο! Στη γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου ΔΣ τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναλαμβάνει ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει στο ΔΣ της ΠΑΕ ως μέλος του και ασφαλώς αν δεν βρεθεί αξιόπιστος επενδυτής το καλοκαίρι, θα παραμείνει και ο βασικός χρηματοδότης της.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος είχε απομακρυνθεί από την "καθημερινότητα" της ΠΑΕ δίνοντας χώρο στον Χρήστο Παναγόπουλο για να παίξει μπάλα διοικητικά. Τώρα αποχωρεί και από τη θέση του προέδρου, την οποία αναλαμβάνει ο αρχαιότερος παράγοντας της ΠΑΕ, ο οποίος μέχρι σήμερα είχε το πόστο του αντιπροέδρου. Τον πρώτο λόγο στη λήψη αποφάσεων θα έχει και πάλι ο Αλαφούζος και τον πρώτο ρόλο στα διοικητικά της ΠΑΕ θα συνεχίσει να κατέχει ο Χρήστος Παναγόπουλος.


Προφανώς οι νομικοί του σύμβουλοι τον συμβούλευσαν να κάνει ότι κάνει στα παρασκήνια και να αφήσει κάποιους άλλους να εκτεθούν, με πρώτο και καλύτερο το θαυμάσιο πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα.

Αυτός και οι συν αυτώ απλώς θα δρέψουν δάφνες, πλούτη και μεγαλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: