Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Το Πρωτοδικείο θα δώσει λύση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ...


Το Πρωτοδικείο Αθηνών καλείται πια να δώσει λύση και να ορίσει διοίκηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού ούτε στη σημερινή Γενική Συνέλευση του συλλόγου υπήρξε ψηφοδέλτιο και συνδυασμός για να αναλάβει την προεδρία και τη διοίκηση.

Μια κακή παρένθεση στην Ιστορία του σωματείου, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών για να βρεθεί πρόσωπο να ηγηθεί, μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το «όχι» του Δημήτρη Μπαλτάκου.. 
Τι σημαίνει, σε πρακτικό επίπεδο, αυτή η εξέλιξη; Ότι από αύριο όποιος επιθυμεί μπορεί να αυτοπροταθεί στο Πρωτοδικείο και να αναλάβει τη διοίκηση. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:47, Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 19:38).

Προτείνουμε ως πρόεδρο τον εκλεκτό πρωθυπουργό μας κ. Αλέξη Τσίπρα.  Έτσι θα μπορεί ποιο εύκολα να προωθήσει το μεγάλο του όνειρο να δωρίσει με χρήματα του Ελληνικού λαού γήπεδο και εμπορικές χρήσεις σε δημόσια έκταση, στην ανώνυμη ποδοσφαιρική κερδοσκοπική εταιρεία Παναθηναϊκός ΑΕ.

Αν κωλύεται προτείνουμε ως δεύτερη επιλογή τον πάντα πρόθυμο και αποτελεσματικό αν. υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: