Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Στα σκαριά επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ για εμπορικά κέντρα σε κέντρο, νότια προάστια …


Τα νέα εμπορικά κέντρα που δρομολογούνται στην επόμενη τριετία θα αλλάξουν για μία ακόμα φορά τον εμπορικό χάρτη του Λεκανοπεδίου.
… Τα νότια προάστια της Αττικής, ο Πειραιάς και το κέντρο της Αθήνας αναμένεται να αποτελέσουν τις «αιχμές του δόρατος» για τη νέα γενιά εμπορικών κέντρων που δρομολογούνται στην περιοχή του Λεκανοπεδίου έως το τέλος της δεκαετίας. Πρόκειται για επενδύσεις που εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν το 1 δισ. ευρώ και οι οποίες θα μπορούσαν ήδη να δρομολογούν τα εγκαίνια της λειτουργίας τους, αν δεν υπήρχαν οι γνωστές γραφειοκρατικές δυσκολίες, αλλά και η κατακόρυφη επιδείνωση της κρίσης από το 2015 και μετά, ως αποτέλεσμα της πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας που επικράτησαν έκτοτε … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, 02.07.2017 : 12:37).

Θα με ρωτήσετε τι σχέση μπορούν να έχουν οι επενδύσεις σε εμπορικά κέντρα με το Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών.

Διαβάστε προσεκτικά την είδηση και θα καταλάβετε.

Αν πράγματι προχωρήσει η επένδυση «Βωβού» στον Ελαιώνα, τότε έχει λογική και η κατασκευή του γηπέδου των 40.000 θέσεων που ονειρεύεται η ανώνυμη ποδοσφαιρική κερδοσκοπική εταιρεία Παναθηναϊκός. Αλλά το άθλιο κράτος πρέπει να διαπραγματευθεί εκ νέου με την εταιρεία και όχι μέσω του απαράδεκτου και χρεωκοπημένου ερασιτέχνη. Η παραχώρηση για παράδειγμα 40-50 ετών μπορεί να είναι μια καλή εξέλιξη.

Και τότε θα απαλλαγεί και το Μητροπολιτικό Πάρκου Γουδή από την επέλαση της σκανδαλώδους προτάσεως Τσίπρα, για την κατασκευή του γηπέδου μετά εμπορικών χρήσεων σε περιοχή 8 μεγάλων νοσοκομείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: