Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Βοτανικός ή Τιτανικός …

Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που έχουν πλέον αποθρασυνθεί και δημοσίως διαπραγματεύονται δημοσίους χώρους προκειμένου να εκχωρηθούν σε ιδιώτες για ίδιον όφελος και μεγάλα εύκολα και ανέξοδα κέρδη.

Δυστυχώς στο παιχνίδι έβαλαν και το νέο δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος και πάλι δυστυχώς προθύμως συνδιαλέγεται και μάλιστα προωθεί τα ιδιωτικά συμφέροντα ανωνύμων ποδοσφαιρικών και καλαθοσφαιρικών κερδοσκοπικών ανωνύμων εταιρειών. Όλα υπό το πρόσχημα του χρεωκοπημένου και μάλλον ανύπαρκτου Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Θα είμαστε λακωνικοί.

Αν ο δήμος πράγματι ενδιαφέρεται για τον Ερασιτέχνη και την άθληση των παιδιών και των νέων της πόλεως των Αθηνών, ας συνομιλήσει με όλους τους παράγοντες της πόλεως και με τους πολίτες για την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων ερασιτεχνικού αθλητισμού εντος του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών (ΑΠΑ, βλέπετε Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή). Αυτό είναι συμβατό με την υφιστάμενη νομοθεσία, με το σχεδιασμό του ΑΠΑ αλλά και θα αξιοποιήσει και θα βελτιώσει τις υφιστάμενες ήδη αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αντίλογος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: