Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Το σχέδιο της αριστερής διαπλοκής εν εξελίξει …

Στον ιστότοπο  left.gr της 3ης Μαΐου 102017 διαβάσαμε την είδηση 

«Η χωροθέτηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα μείζον αναπτυξιακό έργο για την Αθήνα που αλλάζει τις συνθήκες λειτουργίας της πρωτεύουσας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος, ύστερα από συνάντηση με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Μπαλτάκο
Αξίζει να διαβάσει κανείς τα λόγια τα μεγάλα και την αποφασιστικότητα του κ. Φάμελλου να φέρει σε πέρας ένα έργο που αντίκειται στη λογική, παραβιάζει το υφιστάμενο νομικό καθεστώς, υποστηρίζει ανερυθρίαστα τα συμφέροντα ανώνυμης ποδοσφαιρικής κερδοσκοπικής ΑΕ και δεν έχει τίποτε να κάνει με τον αθλητισμό και τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά με τις φαραωνικές ιδέες ανεξέλεγκτων ατόμων, χωρίς παιδεία, κοινωνική καταξίωση και σεβασμό σε νόμους και αξίες.

Ο κ. Φάμελλος και ο εργοδότης του πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας  σύντομα θα αναμετρηθούν μες την πραγματικότητα – προς το παρόν εργάζονται στο υπόβαθρο και εν κρυπτώ – και ελπίζεται ότι τελικώς θα επικρατήσει η λογική και θα αναδειχθεί η αξία και το σθένος των Θεσμών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης το Συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας για το γήπεδο του ΠΑΟ και το 
Ρ. Αξελός: «Το Γουδή δεν ενδείκνυται για γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: