Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Πάρκο αυθαιρέτων το Γουδί …

Μητροπολιτικό πάρκο στα χαρτιά, «πεδίο βολής» αυθαιρεσιών στην πράξη. Ο λόγος για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί και ενώ αναμένουμε την κατάθεση στη Βουλή του σχεδίου νόμου για τον φορέα διαχείρισης του πάρκου, μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαβούλευσης. 

Παρότι στο Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί απαγορεύεται η ανέγερση νέων κτιρίων και η επέκταση υφιστάμενων, σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Ταμείο Εθνικής Αμυνας ανεγείρεται μεγάλο κτίριο με σιδηροκατασκευή.

Κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα, αξιοποιώντας και το πέπλο της προεκλογικής περιόδου, που πάντοτε καλύπτει αυθαίρετες ενέργειες. Τετελεσμένα που παραβιάζουν και το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο προστασίας, αλλά χωρίς αντίδραση μέχρι τώρα από τους αρμοδίους … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 21.05.2019).

Δε βαριέσαι. Ο καθένας θα κάνει ότι θέλει  αφού δεν υπάρχει αρχή που διαχειρίζεται τη τύχη του Μητροπολιτικού Πάρκου.

Η διαβούλευση του σχετικού νομοσχεδίου περατώθηκε αλλά  κανείς δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα, εκτός από τους μαγείρους των κομματικών μαγειρείων.

Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα ξυπνήσουν οι αρμόδιοι και οι κκ. εισαγγελείς και θα επιβάλλουν τη  νομιμότητα και την αποβολή των επιόρκων δημοσίων υπάλληλων και στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: