Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η ατρόμητη, θρασύτατη και αδίστακτη διαπλοκή ...

Ολόκληρο το πολιτικό σύστημα διαπλέκεται προκλητικά, απάνθρωπα, με νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα του και κάνει ότι θέλει. Αγνοώντας Νόμους, μηχανισμούς ελέγχου, Ευρωπαϊκές συνθήκες και διεθνείς συμβάσεις της χωρας, και κάθε έννοια νομιμότητας, λογικής και δεοντολογίας. Από κοντά και οι άλλες δυνάμεις και κόμματα που υποστηρίζουν υποτίθεται τα συμφέροντα του λαού, αλλά σιωπούν ειδημόνως.

Τελευταίο παράδειγμα η διαπλοκή για τη κατασκευή πολυτελούς γηπέδου και συγκροτήματος ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ για χρήση ανώνυμης ποδοσφαιρικής κερδοσκοπικής εταιρείας ιδιωτικών συμφερόντων, με πρόσχημα τον αθλητισμό. Σε χώρο δίπλα σε μεγάλα νοσοκομεία και προστατευόμενο από το ΠΔ Αρ. ΦΕΚ 544/1978 (Β’ Ζώνη Υμηττού) και τροποποιημένο με το ΠΔ Αρ. ΦΕΚ 187/2011.

Η διαχρονική διαπλοκή υπέρ της κατασκευής, περιλαμβάνει - από όσα έχουν γίνει γνωστά δημοσίως μέχρι σήμερα – τους εκλεκτούς κκ. Μπακογιάννη, Βενιζέλο, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Γιαννακόπουλο (με μικρή επιφύλαξη), Αβραμόπουλο, Καμίνη και τώρα Τσίπρα, τον πρώτο πρωθυπουργό.

Ελπίζουμε ότι θα γίνουν προσφυγές εναντίον των απαράδεκτων αυτών αποφάσεων και το ΣτΕ θα σταθεί στο ύψος του και θα ακυρώσει την αντεθνική, αντικοινωνική και εξόφθαλμα παράνομη και παράλογη συμπεριφορά των αρχόντων του πολιτικού συστήματος, Αυτών που έχουν εξασφαλίσει ότι είναι πάντοτε ανεύθυνοι και μονίμως υπεράνω των Νόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: