Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ατζέντης ή δήμαρχος …

Ενημέρωση για γήπεδο στου Γουδή

Διαβάσαμε την ωραία είδηση στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣΠΟΡ για τα τεκταινόμενα στο ημιυπόγειο των Αθηνών, για τα θρυλικό γήπεδο του Παναθηναϊκού (έτσι αόριστα).

«… Επίσης, στο αυριανό (2 μ.μ.) δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ο δήμαρχος Γ. Καμίνης αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά αναλυτικά για όλο το σχέδιο, ενώπιον των υπόλοιπων μελών του ΔΣ, δίνοντας περισσότερα στοιχεία και απαντήσεις για τα όσα του παρουσιάστηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου από τον πρωθυπουργό πριν από έναν μήνα …» .

Η πλήρης είδηση στο http://www.ethnos.gr/podosfairo/arthro/enimerosi_gia_gipedo_stou_goudi-65127971/

Μας προξενεί εντύπωση το υπέρθερμο ενδιαφέρον του δημάρχου κ. Γ. Καμίνη, για την προώθηση του έργου. Φυσικά δεν ασχολείται με την ενημέρωση και την πληροφόρηση των δημοτών της πόλεως των Αθηνών. Αυτοί είναι τα άβουλα ζώα που πρέπει να τρώνε το σανό τους ήσυχα, ήσυχα και ειρηνικά.

Μπράβο δήμαρχε μας κ. Καμίνη. Το παρελθόν σας ως Συνήγορος του Πολίτη αποτελεί εχέγγυο για την εμπλοκή σας με τις ευλογίες των διαπλεκομένων συμφερόντων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. δήμαρχος αρνείται πεισματικά εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια να μας δεχτεί και να του παρουσιάσουμε την πρόταση της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών για τη δημιουργία του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών, στο χώρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή. Το ενδιαφέρον του για το γήπεδο ίσως δικαιολογεί τη στάση του. Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι  ή ήταν καθ. Στο ΕΚΠΑ. Τρομάρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: